Türkiye'nin bir numaralı hosting markası

2018 Survivor, 10 Şubat günü başlıyor

Merakla beklenen Survivor All Star 2018 ne zaman başlayacak? sorusu yanıt buldu. Acun Ilıcalı Survivor All Star 2018’in bu yıl 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacağını duyurdu. Yarışma kadrosuna bakılırsa dikkat çeken iki isim ön planda.

Survivor 2018 için son bir ay kaldı. Heyecanla beklenen yarışma programının ünlüler ve gönüllüler kadrosu belli oldu. İçlerinde dikkat çeken isim Turabi oldu. Turabi Çamkıran daha önce Survivor yarışmasını iki kez kazanmıştı. Bakalım 2018 Survivor’da bizi neler bekliyor…

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bu sene Survivor All Star heyecanı yaşanacak. Yarışmanın hayran kitlesi Survivor All Star’ın ne zaman başlayacağını merak ediyordu. Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama ile belli oldu. Survivor All Star bu yıl 10 Şubat 2018 tarihinde başlayacak.

Survivor 2018 nasıl olacak?

Acun Ilıcalı, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Survivor 2018 hakkında en büyük ipucunu verdi. Çok farklı bir konsepte izleyici ile buluşacak. Sosyal medya üzerinden konuyla ilgili olarak açıklama yapan Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada; “2018 Survivor takım sistemi değişti.” dedi.

Survivor 2018’de takım sistemi değişiyor. Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından Survivor’da bu yıl takımlar farklı olacak. Her sezonda daha heyecanlı bir hal alan ve izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor 2018’de bu yıl iddialı bir ekip Survivor adasında yer alacak.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada bir takımda bu güne kadar yarışan isimlerin yer alacağını diğer takımın ise gönüllü olarak başvuru yapan iddialı isimlerden oluşacağını duyurdu.

Tanıtım Videosu:

Yazar: onehost

Bu yazıyı paylaş

  • facebook-share
  • tweet-it
  • friendfeed
  • plus-it

yorumlar