Türkiye'nin bir numaralı hosting markası

Telefonun şarjı nasıl uzun süre dayanır ?

Günümüzde telefonları bataryası, şarjı tam bir kabus olmakta. Fakat bu kabusunuzun artık sonu geliyor diyebiliriz. Yeni neslin telefon alışkanlığı her geçen gün artmakta ve telefon üreticilerinin de bu yönde birkaç çözümü var. Bir iPhone kullanıcısıysanız gerçekten şarj konusu derdiniz olabilir. Şimdi size hiçbir program gerektirmeden nasıl telefonunuzun şarjını uzatabileceğinizden bahsedeceğim.

1-) Eminim ki cep telefonunuzda bir çok program yüklü ve bunların çoğunu kullanıyorsunuz. Peki bu programların görevlerini sonlandırıyor musunuz ? Eğer bu işlemi yapmıyorsanız telefonunuzu gün geçtikçe kaybedeceksiniz demektir. İos ve Android işletim sistemlerinin hepsinde kullandığınız programların hepsi arka planda bulunur, bunun nedeni ise uygulamalar arasında geçiş hızını arttırmak diyebiliriz. Bu uygulamalar arka planınızda çalışır bir vaziyetteyse hemen kapatmanız gerekiyor. Böylece telefon şarjınızın biraz daha uzun süre dayandığını görebileceksiniz.

2-) Telefonunuzu kullanırken şarj problemi yaşamanızın bir nedeni de telefonunuzun şarjı tam tükenmeden tekrar şarj etmenizdir. Bataryanızın tam bitmeden şarj etmemeye çalışın eğer telefonunuzu bu şekilde kullanırsanız daha çok verim alabilirsiniz.

3-) Telefonunuzun şarj aleti bozuldu sizde farklı tür bir şarj aletiyle kullanmak zorunda kaldınız, bu durum telefonunuza ciddi zararlar verebilir. Size tavsiyemiz orijinal bir şarj aleti almanızdır.

Yazar: onehost

Bu yazıyı paylaş

  • facebook-share
  • tweet-it
  • friendfeed
  • plus-it

yorumlar